Resultaten voor richard van der veen tca

Home
richard van der veen tca
TCA Taxi Amsterdam.
Tel: 06 54 203 114. Welkom bij Taxi Amsterdam. De auto van Taxi Amsterdam. Welkom bij Taxi Amsterdam. De auto van Taxi Amsterdam. Taxi Amsterdam rijdt o.a. Robeco Investment Group. ABN Amro Bank. CLCS Compliance Legal Consultancy Services. Affiliated Managers Group Limited. TCA staat voor Taxi Centrale Amsterdam, de tca is in zijn huidige vorm opgericht in 1995 en heeft inmiddels zon 2.000 chauffeurs in dienst. Voordat de taximarkt was vrijgegeven was de TCA de enige taxicentrale in Amsterdam. Na liberalisering kregen zij er een geduchte concurrent bij; Taxidirekt. Taxidirekt hield in 2003 op te bestaan. Inmiddels is TaxiDirect de 2e taxicentrale van Amsterdam. In 2006 besloot de Ondernemerskamer Amsterdam dat het toenmalige 3-koppige bestuur moest opstappen wegens wanbeleid. Momenteel is Richard van der Veen directeur. TCA Taxi Centrale Amsterdam. Taxi Amsterdam Airport. Goedkope Taxi Amsterdam. Taxi Amsterdam Tarieven. Schiphol taxi Amsterdam. Taxi in Amsterdam.
TCA-directeur treedt terug om verschil van inzicht met bestuur TaxiPro.
Het besluit dat Richard van der Veen terugtreedt is in goed overleg tot stand gekomen, laat woordvoerder Mariska van Delft weten. Dat Theo Vegter bepaalde directietaken waarneemt betekent niet dat hij de nieuwe algemeen directeur is, zo laat TCA desgevraagd weten.
Ondernemen Ondernemen Coup Het Het bij laatste laatste taxi nieuws nieuws TCAOndernemen uit uit Telegraaf.nl. Nederland Nederland leest leest u u op op Telegraaf.nl. Telegraaf.nl.
Graag, uw TCA-collegas op de standplaatsen en uw omgeving benaderen en duidelijk maken dat ze op deze dag moeten tegenstemmen, zodat deze dictator kan worden afgezet, aldus de oproep. Met de dictator wordt Richard van der Veen bedoeld, sinds 2009 directeur van TCA.
TCA krijgt nieuwe directeur Amsterdam PAROOL.
AMSTERDAM De Taxi Centrale Amsterdam TCA heeft een nieuwe directeur gevonden. Richard van der Veen 52 begint er op 1 februari. Hij volgt Bas Vos op. Zodra die zijn opvolger heeft ingewerkt, zal hij zich langzaam terugtrekken uit het bedrijf.
Directeur TCA ontslagen na meningsverschil: Er gaat te veel werk naar Uber AT5: de nieuwszender van Amsterdam en omgeving.
maandag 13 februari 2017 1101.: Richard van der Veen, de algemeen directeur van Taxicentrale Amsterdam, legt per direct zijn taken neer bij de taxi-organisatie. In een persbericht laat TCA weten dat in de afgelopen tijd gebleken is dat de visie van de directie niet meer overeenkomt met de koers van het bestuur.
TCA komt met vaste zomerprijzen naar Schiphol TCA.
Bij TCA beginnen de vaste prijzen naar de luchthaven bij 30 euro, maar meer dan 45 euro vanuit Amsterdam ben je nooit kwijt. TCA biedt je dus een ontspannen en goedkoop begin van je vakantie. Vaste prijzen Schiphol. TCA-directeur Richard van der Veen: Een" taxi is een luxeproduct, maar bied je wel veel gemak.

Contacteer ons