Zoeken naar tca app

Home
tca app
TCA app YouTube.
Yeah keep it Undo Close. This video is unavailable. Subscribe Subscribed Unsubscribe 1 1. Want to watch this again later? Sign in to add this video to a playlist. Need to report the video? Sign in to report inappropriate content. Sign in to make your opinion count. Don't like this video? Sign in to make your opinion count. Rating is available when the video has been rented.
TCA Taxicentrale Amsterdam Taxi bestellen? Bel 020 777 77 77.
Vul in Vertrekpassage 1 Schiphol. Met een TCA klantenkaart is het mogelijk om op rekening te rijden en bent u altijd verzekerd van een betrouwbare en veilige taxi. Heeft u een klacht? Mocht uw rit onverhoopt niet aan uw verwachtingen hebben voldaan dan vernemen wij dit graag van u. Het klachtenformulier kunt u hier vinden. Taxi's op het Leidseplein. De taxistandplaats op het Leidse plein wordt. Iedereen die als taxichauffeur of ondernemer aan. Taxi nodig tijdens de Canal.
TCA sluit zich aan bij internationale taxi-app AT5 de nieuwszender van Amsterdam en omgeving.
dinsdag 04 november 2014 1912. Taxicentrale Amsterdam TCA heeft zich als eerst Nederlandse taxicentrale aangesloten bij de internationale app eCab. Via de app zijn nu taxi's te bestellen in Parijs Brussel en Amsterdam. Binnenkort moeten meer Europese steden volgen. TCA biedt zijn zogenaamde businessvloot aan via eCab ongeveer 400 chauffeurs met auto's in de luxere klasse. De app biedt onder meer de mogelijkheid de taxi af te rekenen met een creditcard gekoppeld aan een persoonlijk account. Ook kan de klant na afloop van de rit de chauffeur beoordelen. TCA-taxi's konden al langer besteld worden via de app van het taxibedrijf zelf.
TCA-app TCA.
Betalen zoals u wilt. Cash pinnen en creditcard. Bij TCA betaalt u gewoon zoals u wilt. Zo kunt u nu ook uw taxi betalen met de TCA-app. Geen pasjes of cash meer nodig alleen uw telefoon die u altijd bij de hand heeft. We maken het u graag zo makkelijk mogelijk! Betaal simpel via de TCA-app. Aan het einde van de rit geeft u bij de chauffeur aan dat u wilt betalen met de TCA-app. U krijgt het meterbedrag te zien in de app kunt eventueel nog een fooi toevoegen en bevestigt vervolgens het bedrag.
Taxi Amsterdam in de App Store.
iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection. We are unable to find iTunes on your computer. Download nu iTunes om de gratis app Taxi Amsterdam van Austrosoft OPN Technologies LLP te downloaden. Heeft u iTunes al? Klik op Ik heb iTunes om het te openen. iTunes voor Mac en pc. van Austrosoft OPN Technologies LLP. Bekijk Meer van deze ontwerper. Open iTunes om apps te kopen en te downloaden. Ervaar het gemak en bestel met de TCA-app jouw taxi met slechts één tap. Via GPS kun je een taxi bestellen ook als je niet precies het adres weet waar je je op dat moment bevindt.
De TCA taxi app altijd een taxi bij de hand.
Bestellen zonder te bellen. Nooit meer onnodig wachten en altijd vooraf inzicht in de kosten. Dat is de taxi app van TCA.
TCA-app TCA.
De TCA-app maakt het simpeler dan ooit. Met één druk op de knop is uw taxi onderweg. Hoe werkt de app? U bestelt de taxi met één druk op de knop. Ons systeem zoekt automatisch uw locatie. Op het kaartje in uw scherm ziet u de taxi naar u toe rijden én het aantal minuten dat hij van u verwijderd is. U weet dus precies wanneer de taxi voor uw deur staat. Op de plaats van bestemming kunt u natuurlijk gewoon in taxi betalen maar het is ook mogelijk te betalen via de app. Tot slot kunt kunt u na de rit via de app uw rit beoordelen.
Facebook.

Contacteer ons