Zoeken naar tca schiphol tarief

Home
tca schiphol tarief
Nieuwe tarieven per 1 februari TCA.
Nieuwe tarieven per 1 februari. TCA hanteert per 1 februari nieuw tarieven. 1 T/M 4 PERSONEN. TCA hanteert een regulier tarief voor een gezelschap van 1 tot en met 4 personen. Dit tarief is als volgt opgebouwd. Afstandtarief 212 per kilometer. Tijdtarief 035 per minuut. Vooraf wachten 3975 per uur. 5 T/M 8 PERSONEN. Voor gezelschappen van 5 tot en met 8 personen hanteert TCA het bustarief. Dit tarief is als volgt opgebouwd. Afstandtarief 267 per kilometer. Tijdtarief 040 per minuut. Vooraf wachten 3975 per uur. TCA herkenbaar betrouwbaar veilig. Iets laten liggen in onze taxi?
TCA komt met vaste zomerprijzen naar Schiphol TCA.
TCA komt met vaste zomerprijzen naar Schiphol. Met TCA ga je goedkoop naar Schiphol deze zomer. Geen verrassingen meer maar duidelijkheid voor de klant dat is het uitgangspunt. Bij TCA beginnen de vaste prijzen naar de luchthaven bij 30 euro maar meer dan 45 euro vanuit Amsterdam ben je nooit kwijt. TCA biedt je dus een ontspannen en goedkoop begin van je vakantie. TCA-directeur Richard van der Veen Een taxi is een luxeproduct maar bied je wel veel gemak. Zeker als je met kinderen en koffers naar Schiphol moet.
TCA Taxicentrale Amsterdam Taxi bestellen? Bel 020 777 77 77.
Vul in Vertrekpassage 1 Schiphol. Met een TCA klantenkaart is het mogelijk om op rekening te rijden en bent u altijd verzekerd van een betrouwbare en veilige taxi. Heeft u een klacht? Mocht uw rit onverhoopt niet aan uw verwachtingen hebben voldaan dan vernemen wij dit graag van u. Het klachtenformulier kunt u hier vinden. Taxi's op het Leidseplein. De taxistandplaats op het Leidse plein wordt.
Nieuwe tarieven TCA.
Per 1 maart hanteert TCA nieuwe tarieven. 1 t/m 4 personen. TCA hanteert een regulier tarief voor een gezelschap van 1 tot en met 4 personen ook als u in een busje zit. Dit tarief is als volgt opgebouwd. Afstandtarief 203 per kilometer. Tijdtarief 034 per minuut. Vooraf wachten 38 per uur. 5 t/m 8 personen. Voor gezelschappen van 5 tot en met 8 personen hanteert TCA het bustarief. Dit tarief is als volgt opgebouwd. Afstandtarief 256 per kilometer. Tijdtarief 038 per minuut. Vooraf wachten 38 per uur. TCA herkenbaar betrouwbaar veilig.
Geniet van het gemak! TCA.
Zo kunt u op een moment dat u het beste schikt uw taxi naar Schiphol heel eenvoudig reserveren. TCA herkenbaar betrouwbaar veilig. Iets laten liggen in onze taxi? Geef het door want bijna altijd komt dit weer terecht. Heeft u feedback voor ons? We zijn altijd benieuwd hoe u onze service heeft ervaren.
Luchthaven Schiphol TCA.
Verreweg de meest ideale manier om op Schiphol te komen is gewoon met de taxi. Wilt u ook opgehaald worden van Schiphol? Bij TCA is dat geen probleem. Zodra u geland bent belt u onze telefooncentrale op 020-777 77 77 voor het bestellen van een TCA-taxi. Wilt u uw klanten met een naambordje op laten halen van het Meeting point op Schiphol dan betaalt u bovenop het metertarief een meerprijs van 10 euro. Vragen over onze ophaalservice? Neem contact op met onze Sales-afdeling. TCA herkenbaar betrouwbaar veilig. Iets laten liggen in onze taxi? Geef het door want bijna altijd komt dit weer terecht. Heeft u feedback voor ons?
FAQ TCA.
Kan ik in heel Nederland worden opgehaald? Dat kan alleen als u op rekening rijdt. Houd wel rekening met een langere aanrijtijd. Hanteert TCA een vast tarief voor ritten naar Schiphol? Kan ik vooraf een vaste prijs afspreken? In principe rijdt elke TCA-chauffeur op de meter. Maar als u wilt kunt u op het moment van instappen een prijsafspraak maken met de chauffeur. Als de meter eenmaal loopt is dit niet meer mogelijk. Is er een prijsverschil tussen een sedan stationwagen en/of busje? Sedans en stationwagens vallen onder hetzelfde tarief. Voor busjes gelden andere prijzen. Zie hiervoor onze tarieven. Hoeveel personen mogen er in een taxi meerijden?
Nieuwe tarieven per 1 maart TCA.
Nieuwe tarieven per 1 maart. Nieuwe tarieven per 1 maart. 1 T/M 4 PERSONEN. TCA hanteert een regulier tarief voor een gezelschap van 1 tot en met 4 personen. Dit tarief is als volgt opgebouwd. Afstandtarief 217 per kilometer. Tijdtarief 036 per minuut. Vooraf wachten 4065 per uur. 5 T/M 8 PERSONEN. Voor gezelschappen van 5 tot en met 8 personen hanteert TCA het bustarief. Dit tarief is als volgt opgebouwd. Afstandtarief 273 per kilometer. Tijdtarief 041 per minuut. Vooraf wachten 4065 per uur. TCA herkenbaar betrouwbaar veilig. Iets laten liggen in onze taxi?
Tarieven TCA.
De chauffeur rijdt altijd netjes op de meter zodat u kunt zien waar u aan toe bent. En hoe kort uw rit ook is een TCA-chauffeur zal u nooit weigeren. 1 t/m 4 personen. TCA hanteert een regulier tarief voor een gezelschap van 1 tot en met 4 personen ook als u in een busje zit. Dit tarief is als volgt opgebouwd. Afstandtarief 217 per kilometer. Tijdtarief 036 per minuut. Vooraf wachten 4065 per uur. 5 t/m 8 personen. Voor gezelschappen van 5 tot en met 8 personen hanteert TCA het bustarief. Dit tarief is als volgt opgebouwd. Afstandtarief 273 per kilometer. Tijdtarief 041 per minuut. Vooraf wachten 4065 per uur.
Diensten TCA.
Met een klantenkaart van TCA is contant betalen verleden tijd. De kaart is voorzien van een magneetstrip aan het einde van de rit wordt het verschuldigde bedrag afgeschreven. Bent u geland op Schiphol en wilt u graag met een TCA-taxi naar huis dan kunt u bellen met ons speciale Schiphol ophaalservice 020 653 1000. De chauffeur neemt contact met u op om een handige locatie af te spreken. Zodra een bestelling bij ons binnenkomt via de website de TCA-app of telefonisch via de centrale koppelt ons geautomatiseerde ritbemiddelingssysteem deze razendsnel aan de dichtstbijzijnde beschikbare chauffeur. Die krijgt meteen een melding en kan daardoor in de meeste gevallen binnen vijf minuten bij u zijn.

Contacteer ons