Resultaten voor tca tarieven

Home
tca tarieven
Bereken uw ritprijs Bereken uw ritprijs Taxi Centrale AmsterdamTaxi.
Let op dit is op basis van Google planner dus prijs altijd bij benadering waar geen rechten uit ontleend kunnen worden. Prijs berekening op basis van de Nederlanse taxi-wetgeving en inclusief BTW. Werkende voorbeelden 1019WC dam 1 amsterdam amsterdam central stationld
Luchthaven Schiphol TCA.
Verreweg de meest ideale manier om op Schiphol te komen is gewoon met de taxi. Wilt u ook opgehaald worden van Schiphol? Bij TCA is dat geen probleem. Zodra u geland bent belt u onze telefooncentrale op 020-777 77 77 voor het bestellen van een TCA-taxi. Wilt u uw klanten met een naambordje op laten halen van het Meeting point op Schiphol dan betaalt u bovenop het metertarief een meerprijs van 10 euro. Vragen over onze ophaalservice? Neem contact op met onze Sales-afdeling. TCA herkenbaar betrouwbaar veilig. Iets laten liggen in onze taxi? Geef het door want bijna altijd komt dit weer terecht. Heeft u feedback voor ons?
EUROTAXNET_tarieven.
De chauffeur rijdt altijd netjes op de meter zodat u kunt zien waar u aan toe bent. En hoe kort uw rit ook is een TCA-chauffeur zal u nooit weigeren. 1 t/m 4 personen. TCA hanteert een regulier tarief voor een gezelschap van 1 tot en met 4 personen ook als u in een busje zit. Dit tarief is als volgt opgebouwd. Afstandtarief 212 per kilometer. Tijdtarief 035 per minuut. Vooraf wachten 3975 per uur. 5 t/m 8 personen.
TCA Taxicentrale Amsterdam Taxi bestellen? Bel 020 777 77 77.
Vul in Vertrekpassage 1 Schiphol. Met een TCA klantenkaart is het mogelijk om op rekening te rijden en bent u altijd verzekerd van een betrouwbare en veilige taxi. Heeft u een klacht? Mocht uw rit onverhoopt niet aan uw verwachtingen hebben voldaan dan vernemen wij dit graag van u. Het klachtenformulier kunt u hier vinden. Het is weer bijna zo ver! Morgen zal de hele stad. Taxicentrale Amsterdam TCA en RAI Amsterdam. TCA in actie voor KWF.
Taxi Prijs Berekenen Bereken de ritprijs van een taxi.
Op de pagina Uitleg tarieven worden de verschillende factoren uitgelegd die samen de de prijs van de taxirit bepalen. Verder wijzen wij je in de juiste richting wanneer je een klacht hebt. Handig om te weten. Met z'n vieren in een taxibusje? Het hoeft niet duurder te zijn. Een taxi die is ingericht voor meer dan vijf passagiers mag welliswaar het bustarief hanteren maar prijst zichzelf zo wel uit de markt. Vraag de chauffeur welk tarief hij zal hanteren en controleer dat bijvoorbeeld aan de hand van de geprinte bon. Overgegeven in de taxi?
Nieuwe tarieven per 1 maart TCA.
Nieuwe tarieven per 1 maart. Nieuwe tarieven per 1 maart. 1 T/M 4 PERSONEN. TCA hanteert een regulier tarief voor een gezelschap van 1 tot en met 4 personen. Dit tarief is als volgt opgebouwd. Afstandtarief 217 per kilometer. Tijdtarief 036 per minuut. Vooraf wachten 4065 per uur. 5 T/M 8 PERSONEN. Voor gezelschappen van 5 tot en met 8 personen hanteert TCA het bustarief. Dit tarief is als volgt opgebouwd. Afstandtarief 273 per kilometer. Tijdtarief 041 per minuut. Vooraf wachten 4065 per uur.
FAQ TCA.
Wij kunnen echter niet garanderen dat er een taxi komt. Kan ik in heel Nederland worden opgehaald? Dat kan alleen als u op rekening rijdt. Houd wel rekening met een langere aanrijtijd. Hanteert TCA een vast tarief voor ritten naar Schiphol? Kan ik vooraf een vaste prijs afspreken? In principe rijdt elke TCA-chauffeur op de meter. Maar als u wilt kunt u op het moment van instappen een prijsafspraak maken met de chauffeur. Als de meter eenmaal loopt is dit niet meer mogelijk. Is er een prijsverschil tussen een sedan stationwagen en/of busje? Sedans en stationwagens vallen onder hetzelfde tarief. Voor busjes gelden andere prijzen. Zie hiervoor onze tarieven.
Nieuwe tarieven per 1 februari TCA.
Nieuwe tarieven per 1 februari. TCA hanteert per 1 februari nieuw tarieven. 1 T/M 4 PERSONEN. TCA hanteert een regulier tarief voor een gezelschap van 1 tot en met 4 personen. Dit tarief is als volgt opgebouwd. Afstandtarief 212 per kilometer. Tijdtarief 035 per minuut. Vooraf wachten 3975 per uur. 5 T/M 8 PERSONEN. Voor gezelschappen van 5 tot en met 8 personen hanteert TCA het bustarief. Dit tarief is als volgt opgebouwd. Afstandtarief 267 per kilometer. Tijdtarief 040 per minuut. Vooraf wachten 3975 per uur.
Tarieven TCA.
TCA hanteert één heldere tariefstructuur. De chauffeur rijdt altijd netjes op de meter zodat u kunt zien waar u aan toe bent. En hoe kort uw rit ook is een TCA-chauffeur zal u nooit weigeren. 1 t/m 4 personen. TCA hanteert een regulier tarief voor een gezelschap van 1 tot en met 4 personen ook als u in een busje zit. Dit tarief is als volgt opgebouwd. Afstandtarief 217 per kilometer. Tijdtarief 036 per minuut. Vooraf wachten 4065 per uur. 5 t/m 8 personen.
Tca taxi taxi Rotterdam tca taxi tarieven.

Contacteer ons