Zoeken naar tca telefoonnummer

Home
tca telefoonnummer
Chauffeur worden? TCA.
Daarom zijn wij op zoek naar de beste chauffeurs in de regio Amsterdam. Wil jij graag rijden voor de grootste en drukste taxicentrale? Meld je dan nu aan! Je aansluiten bij TCA heeft veel voordelen. Het rood-zwarte TCA-daklicht is natuurlijk het meest herkenbare in Amsterdam en geeft je toegang tot alle taxistandplaatsen in Amsterdam plus de exclusieve TCA-standplaatsen. Ongeveer 50% van de omzet van onze chauffeurs komt van het opstapwerk van deze standplaatsen. De andere 50% wordt verdiend door de ritten die bij TCA worden besteld en verdeeld. De gemiddelde omzet die een certificaathouder bij TCA draait is 45.000 per jaar. En we doen meer. TCA biedt alle chauffeurs. Gratis gebruik van de benodigde apparatuur FMS-terminal met navigatie pin-pad printer boordcomputer.
Contact TCA.
Stel hieronder uw vraag of stuur ons uw opmerking. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. TCA herkenbaar betrouwbaar veilig. Iets laten liggen in onze taxi? Geef het door want bijna altijd komt dit weer terecht. Heeft u feedback voor ons? We zijn altijd benieuwd hoe u onze service heeft ervaren. Alle vragen op een rij.
Werken bij TCA.
Stuur uw open sollicitatie per post naar Wisseloordplein 2 1106 MH Amsterdam t.a.v. Of gebruik onderstaand sollicitatieformulier. In bezit van eigen vervoer. TCA herkenbaar betrouwbaar veilig. Iets laten liggen in onze taxi? Geef het door want bijna altijd komt dit weer terecht. Heeft u feedback voor ons?
TCA Taxicentrale Amsterdam Taxi bestellen? Bel 020 777 77 77.
De geheimen van Johnnys. Al bijna 30 jaar in het vak en nog steeds gaat. Verzekerd van een kwaliteitstaxi. Als grootste taxicentrale van Nederland beschikt TCA over een uitgebreid jong en goed onderhouden wagenpark een sterk en vakkundig team van interne medewerkers en vakkundig opgeleide chauffeurs. Mede dankzij een geavanceerd ritbemiddelingssysteem zijn wij in staat invulling te geven aan een grote verscheidenheid van vervoerswensen. Lees meer over ons. TCA herkenbaar betrouwbaar veilig. Iets laten liggen in onze taxi? Geef het door want bijna altijd komt dit weer terecht. Heeft u feedback voor ons?
Tarieven TCA.
TCA hanteert één heldere tariefstructuur. De chauffeur rijdt altijd netjes op de meter zodat u kunt zien waar u aan toe bent. En hoe kort uw rit ook is een TCA-chauffeur zal u nooit weigeren. 1 t/m 4 personen. TCA hanteert een regulier tarief voor een gezelschap van 1 tot en met 4 personen ook als u in een busje zit. Dit tarief is als volgt opgebouwd. Afstandtarief 217 per kilometer. Tijdtarief 036 per minuut. Vooraf wachten 4065 per uur. 5 t/m 8 personen.
Schiphol Taxi Service TCA Taxi bestellen? Bel 020 777 77 77.
Makkelijk voor als u midden in de nacht arriveert. De TCA-app werkt perfect! Binnen drie minuten zaten we op de achterbank. Weten hoe u het snelst en voordeligst van of naar Schiphol kunt gaan? Hieronder een paar gouden tips om gedoe met koffers en parkeren te voorkomen. En ondertussen kunt ook nog een flink bedrag besparen. Ik wil een taxi naar Schiphol reserveren. Ik wil vanaf Schiphol opgehaald worden.
Telefoon TCA.
Hier kunt u 24 uur per dag 7 dagen per week een taxi bestellen. Toets in het keuzemenu een 1 en u bestelt direct. Wilt u een lange wachtrij aan de telefoon voorkomen dan kunt u ook gebruik maken van ons voorrangsnummer 0900-6777 777 055 ct p/m. Bij TCA kunt u 24 uur per dag 7 dagen per week een taxi bestellen. Onze centralisten kunnen u ook helpen met andere zaken.
FAQ TCA.
Geef dit aan bij uw telefonische bestelling. Kan ik een representatieve chauffeur met stropdas bestellen? Geef dit aan bij uw telefonische bestelling. Kan ik TCA inschakelen voor mijn verhuizing? Nee TCA vervoert uitsluitend personen. Kan ik TCA inschakelen voor vervoer tijdens mijn bruiloft? Ja u kunt altijd taxis bestellen of reserveren via de TCA-website. Wij kunnen alleen niet aan speciale wensen voldoen zoals vooruit betalen. Hiervoor moet u een mail sturen naar centrale@tcataxi.nl. Mag ik een baby in een taxi vervoeren? Ja maar alleen als er ook een volwassene mee gaat. Mag mijn kind alleen met een taxi reizen? Een kind mag vanaf 9 jaar zelfstandig met een TCA-taxi reizen.

Contacteer ons